رب گوجه به عنوان یک چاشنی پر مصرف غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.با توجه به نیاز بازار نسبت به این محصول  رب گوجه های زیادی در انواع و برندهای مختلف به بازار آمده است. این چاشنی  در تهیه بیشتر غذاها کاربرد دارد و به دلیل طعم و بوی دلپذیر آن، چاشنی مناسبی برای انواع غذاهای گوشتی و سرخ کردنی است. در صنعت نیز از رب گوجه‌فرنگی برای تهیه انواع کچاپ گوجه فرنگی و چاشنی‌های غذایی، استفاده می‌شود.تشخیص رب گوجه خوب کمک به بهتر شدن کیفیت تهیه خوراک نیز میشود.

باید بدانیم که رب گوجه خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد و روش های نگهداری آن چگونه است و راههای تشخیص آن از نوع تقلبی چیست ؟  آنچه که هنگام مصرف رب گوجه‌فرنگی بسیار اهمیت دارد استفاده از رب گوجه فرنگی با ناخالصی‌های کمتر است .برای پی بردن به وجود ناخالصی در رب، می‌توانید آن را روی یک سطح صاف و سفید مانند پشت سینی، بریزید و با شیء مسطح دیگری مانند شیشه یا ته لیوان، روی آن فشار آورید تا رب پخش شود و به صورت یک لایه نازک در میان دو سطح قرار بگیرد. در این صورت، ناخالصی‌هایی مانند هسته، پوسته، ذارت خارجی، چوب و سایر مواد زاید به راحتی قابل تشخیص خواهد بود. رب گوجه فرنگی باید یک دست و عاری از هرگونه ناخالصی و ذرات تیره، پوسته‌های گوجه و هسته باشد و نیز عاری از هرگونه طعم یا بوی تند و زننده مانند بوی کپک یا ماندگی باشد.

 

 باز کردن و بسته بندی

برای تشخیص رب گوجه خوب از روی بسته بندی و بعد از باز کردن درب قوطی به این نکات دقت کنید . .....


برای ادامه مطلب به اینجا وبسایت رسمی سوپرمارکت اینترنتی آسان بسان مراجعه کنید