یک کنسرو سالم چه خصوصیاتی دارد ؟
- اولین نشانه برای سلامت هر غذایی تاریخ تولید و انقضا آن است. تازه ترین محصولات را بخرید و اگر قرار است کنسرو خریداری شده مدتها در انبار بماند، توجه کنید که تاریخ انقضا آن رو به پایان نباشد. توجه به علائم بهداشتی مثل پروانه تولید از وزارت بهداشت هم یکی از مواردی است که حین خرید هر محصول غذایی باید به آن توجه کنید.
- اگر بعد از ۲۰ دقیقه جوشیدن متوجه شدید که غذا طعم و رنگ طبیعی ندارد، حتما آن را دور بریزید.
- کوچکترین نشتی غذا به بیرون از قوطی کل غذا را فاسد کرده است و چنین محصولی را مصرف نکنید
- قوطی یا ظرفهای آلومینیومی بسته بندی غذای کنسروی باید کاملا سالم، بدون زنگزدگی و نشتی باشند.
- کنسرو بهتر است در جای خشک و تاریکی مثل کابینت انبار کنید. این مواد در بیرون از یخچال فاسد نمیشوند، اما....
ادامه مطلب را از اینجا وبسایت رسمی سوپرمارکت آنلاین آسان بسان بخوانید