بیشتر در مورد روغن پالم بدانیم

روغن پالم مانند سایر روغن ها از اسیدهای چرب و گلسیرین تشکیل شده است. این روغن اسم خود را از اسید چرب سی 16 پالمتیک اسید گرفته است.

مقدار اسید چرب اشباع در روغن پالم با توجه به اینکه از کدام قسمت میوه نخل استخراج شده متفاوت است،روغن گوشت میوه پالم %41 اشباع است و در حالی که روغن هسته پالم %81 اشباع شده است

روغن پالم قرمز که از گوشت میوه گرفته می شود رنگ قرمز خود را از کاراتنوئید ها مثل آلفا کاراتون و بتا کاراتون و لیکوپن گرفته است.

روغن پالم حداقل دارای 10 نوع کارتنوئید  همراه با تو کرفرول و توکو تربو نولها  می باشد.

در ترکیبات روغن پالم انواع اسید های چرب و ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی تشکیل شده که در جدول زیر به بعضی از آنها اشاره شده است:


اصل مقاله را از اینجا بخوانید

 

مقدار اسید چرب در روغن پالم            

درصد موجود

نوع اسید چرب

0.1%

C 14    Myristic اشباع

%43.5

C16پالمتیک اشباع

%36.6

C18 اولئیک اشباع نشده مو نو

%9.1

C18 لینو لیک اشباع نشده

%5.5

اسید چرب دیگر

 

 

 

 

 

میزان ویتامین و مواد معدنی موجود در 100 گرم روغن پالم           

درصد موجود

نوع ویتامین یا مواد معدنی

%1

Aویتامین

%1

کلسیم

%13

C ویتامین

%9

آهن

%40

B ویتامین

%2

منگنز