متجاوز از پنج هزار سال است که انسان به خواص معجزه آسا کنجد پی برده است.هندی ها بیشتر از سایر اقوام دیگر برای کنجد خاصیت و اثرات معجزه آسا قایلند و آنرا زیاد کننده قدرت و عامل طول عمر می­شناسند. خوردن دانه کنجد نیز از قدیم در ایران معمول بوده که در نانوایی ها و حلوا سازی ها استفاده میشده وی امروز متاسفانه مصرف آن به کمترین مقدار خود ردسیده است . این روغن دیر فاسد میشود و سابقه خوردن آن از قدیم تا به امروز مرسوم بوده است.

بهتر است بداینم روغن کنجد در بین روغن های خوراکی به ملکه روغنها مشهور است . این روغن به عنوان یک روغن با کیفیت و قیمت بالا شناخته میشود. بیشترین میزان ماندگاری و و دارای درصد بالایی چربی غیراشباع را دارا میباشد . این روغن به علت داشت نوع گیلان و آنتی اکسیدان طبیعی موجود در آن باعث بروز مقاومت بسیار بالایی در برابر اکسیداسیون و خواص فیزولوژکی ارزشمند دیگری میشود.


خواص روغن کنجد :

 *کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)

* کاهش فشارخون

* پیشگری از سرطان‌ سینه ، پروستات و سرطان‌  دستگاه گوارش

* پیشگری از گرفتگی و سفت شدن عروق  

* پیشگری از....

ادامه مطلب را از اینجا وبسایت رسمی سوپرمارکت اینترنتی آسان بسان بخوانید