روغن کرمانشاهی خواص شگفت انگیزی دارد

از مصرف آن غافل نشوید

روغن حیوانی که روغن کرمانشاهی نیز به آن گفته می شود نوعی روغن است که در منطقه کرمانشاه از شیر گاو و گوسفند تهیه می شود . طریقه درست کردن آن به این گونه است که ماست را ابتدا به دوغ تبدیل می کنند سپس آن را درون مشک میریزند  و آن قدر تکان می دهند تا ذره های کره به هم بچسبد ، کره بدست آمده را از دوغ جدا کرده و حرارت می دهند تا آب و دیگر ناخالصی ها  از آن جدا شود تا فقط روغن آن که  چربی حیوانی است باقی بماند.

این روغن در مقایسه با روغنها جامد صنعتی درصد چربی و خواص تغذیه ای بیشتری دارد. عطر وطعم این روغن بستگی به نوع و کیفیت علف های معطری است که دام مصرف می کند ، این روغن اگر گوسفندی باشد کمی دیر هضم و در مقایسه با روغن گاوی کلسترول بالاتری دارد.

اگر قرار باشد بین روغن نباتی حیوانی و روغن حیوانی یکی را انتخاب کنیم روغن حیوانی مناسب تر است به این دلیل که از لبنیات تهیه شده وخواص شیر را دارد . از روغن کرمانشاهی به دلیل داشتن نقطه دود بالا  ۲۵۰ درجه سانتیگراد برای سرخ کردن مواد غدایی مناسب است. روغن کرمانشاهی اصل، همان روغن خوش عطر و طعمی است که اگر روی پلو بریزید یا با نان بخوریدش دیگر نمی توانید بی خیالش شوید.

 

  نحوه تشخیص روغن حیوانی خوب

  1. روغن باید روی حرارت دست زود آب شود

اگر دو نمونه روغن داشتید آن روغنی که زودتر از دیگر روی دست آب شود اصل تر است

  1. روغن روی دست که آب شده مانند کرم نباشد زود جذب شود
  2. بو و مزه و رنگ زرد داشته باشد. بوی عطر روغن را داشته باشد و درون دهان زود آب شود و رنگش زرد باشد
  3. روی گچ یا آجر خشک بگذاریم اگر خورد رفت و پخش شد اصل است در غیر این صورت اصل نیست

خواص شگفت انگیز روغن حیوانی :

  1. روغن حیوانی تمام عطر و طعم کره را بدون آلرژن های موجود در کره دارد

روغن حیوانی از کره ساخته شده است اما ناخالصی ها و مواد جامد شیر از آن حذف شده است بنابراین افرادی که نسبت به لاکتوز و یا پروتئین های موجود در شیر حساس اند مشکلی با این روغن ندارند

۲ .روغن حیوانی سرشار از ویتامین های......

ادامه مطلب را از اینجا بخوانید